SÖKES: Dataanalytiker med fokus på Power BI och Google Data Studio

Vi växer och söker nu dig som kan hjälpa våra kunder att bygga professionella dashboards, företrädesvis i Microsoft Power BI och Google Data Studio. Är det du?

Vårt anställningserbjudande

Vi utvecklar system för datahantering och erbjuder våra kunder hjälp med datadriven och processbaserad verksamhetsutveckling,  utifrån vår egen metodik för målstyrning. Företaget är baserat i Stockholm. Vårt team på åtta (8) personer består av program- och webbutvecklare, projektledare, sälj och marknadsförare.

Som en del av oss får du stor frihet under lika stort ansvar. Din insats bedöms utifrån det värde du skapar, inte hur många timmar du suttit på en viss stol. Arbeta de tider som passar dig, så länge du är tillgänglig under normal arbetstid. Du får tillgång till ett team runt om i Europa som älskar att hjälpa varandra.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som dataanalytiker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

  • Arbeta nära våra kunder för att utvärdera och specificera deras behov av datavisualisering.
  • Förbereda datan genom datamodellering (SQL), sällan i själva rapportverktyget.
  • Skapa professionella dashboards med företrädesvis Microsoft Power BI och Google Data Studio.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som dataanalytiker hos oss behöver du kunna kommunicera data professionellt med dashboards, inte bara skapa en samling grafer. Du ska kunna förklara varför du designat dashboarden på det sätt du gjort. Teamet i övrigt besitter redan stor teknisk kompetens inom systemutveckling och avancerad datamodellering.

Du behöver vara strukturerad för att kunna arbeta effektivt, prioriterat och möta kundernas höga förväntningar på oss. Då resterande team är utspritt i olika länder ska du kunna arbeta självständigt utan ständig översyn.

Praktisk information

Skicka din ansökan till mig på jon@enhanza.se. Dit kan du även skicka dina frågor, alternativt ringa 08-519 729 00.

Tillträde är snarast. Omfattning är 100% med provanställning.

Scroll to Top