Tillgängliggjort strukturerad data från Fortnox och Upsales

Om Markskydd
Markskydd i Väst AB är producent och leverantör av temporära mobila körplattor sedan 2009. Kärnprodukten är lättviktade markskyddsmattor för temporär körväg, gångväg eller tillfälliga ytskydd för evenemang, bygg/markarbeten, vindkraftverk, trädgård och parker. Alla markskydd är producerade från 100% återvunnen plast. :shamrock:

Behovet
Företagets ägare sökte bättre möjligheter att följa upp kunder, säljmöjligheter och säljare.

Lösning
Deras analytiker Boban Alempijevic anslöt både Fortnox och Upsales till Enhanza för att få tillgång till all sin data i dessa program i närmast realtid. Då de själva till stora delar behärskar SQL kunde de direkt i Google Bigquery karva ut exakt den data de önskade.

”Från dag ett har Enhanza funnits där för oss – med allt från att hjälpa oss att bygga rätt SQL-kod till kurser i hur man kan tänka kring användandet. De har varit ett stabilt stöd vid alla steg vi tagit vid byggandet av våra rapporter.

Jag kan inte föreslå Enhanza tillräckligt nog för alla företag. Deras plugin till Fortnox och Upsales ger dig ett otroligt kraftfullt verktyg där Du bestämmer exakt vilken data du vill plocka ur Fortnox för att sedan visualisera den.”

Boban Alempijevic, Head Of Information Technology

Scroll to Top