SÖKES: Dataanalytiker med fokus på SQL och Google Cloud

Vi växer och söker nu dig som kan hjälpa våra kunder att bygga professionella dashboards, företrädesvis inom Google Cloud Platform. Är det du?

Om Enhanza

Vi utvecklar och marknadsför vår egenutvecklade SaaS-plattform app.enhanza.com. Med den kan våra kunder nå sin affärskritiska data från valfritt rapport- och BI-verktyg som till exempel Sheets och Looker Studio från Google samt Excel och Power BI från Microsoft.

Företaget är baserat i Täby utanför Stockholm. Vårt nuvarande team består av fyra (4) personer inom affärsutveckling, apputveckling och programmering.

Vårt anställningserbjudande

Som en del av oss får du stor frihet under lika stort ansvar. Din insats bedöms utifrån det värde du skapar, inte hur många timmar du suttit på en viss stol. Arbeta de tider som passar dig, så länge du är tillgänglig under normal arbetstid. Du får tillgång till ett team runt om i Europa som älskar att hjälpa varandra.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som dataanalytiker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

  • Arbeta nära våra kunder för att utvärdera och specificera deras behov av datavisualisering och rapportering.
  • Förbereda datan genom datamodellering  (SQL).
  • Skapa professionella dashboards med företrädesvis Google Looker Studio.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som dataanalytiker hos oss behöver du har stor erfarenhet av att skriva SQL-frågor. Du ska kunna kommunicera data professionellt med dashboards, inte bara skapa en samling grafer. Du behöver ha stor förståelse för företagande och finansiell rapportering.

Vidare behöver du vara strukturerad för att kunna arbeta effektivt, prioriterat och möta kundernas höga förväntningar på oss. Då resterande team är utspritt i olika länder ska du kunna arbeta självständigt utan ständig översyn. Du behöver kunna kommunicera på Engelska i både tal och skrift.

Praktisk information

Skicka din ansökan till mig på jon@enhanza.se. Dit kan du även skicka dina frågor, alternativt ringa 08-519 729 00.

Tillträde är snarast. Omfattning är 100% med provanställning.

Scroll to Top